Jeg satte mig igår eftermiddags foran tv for at slappe af inden jeg skulle igang med at lave aftensmad. Vi skulle bare have nogle rester så det var ikke så spændende 🙂
Jeg fandt et program jeg ikke plejer at se og tilfældigvis var det et madprogram 😉
Tænk man kunne lære at lave risotto med grønne asparges 🙂 Så blev jeg sulten for helt tilfældigt havde jeg et bundt grønne asparges i køleskabet 🙂 Og jeg elsker Risotto 🙂
Risotto ris / grødris 2 personer Ca. 1 dl.
Hvidvin Ca. 1 dl.
Hønse bouillon Ca. 1/2 l.
1 løg
1 fed hvidløg
Olie oliven eller rapsolie
Smør
Asparges grønne Friske
Majs kerner / friske eller frosne
Parmesan ost.
Smør og olie kommes på panden , når det er smeltet kommes
Risene I. Løg og hvidløg snittes fint og tilsættes.
Hæld hvidvin i og fortsæt med Bouillon, lidt efter lidt så meget det kan tage.
Ryst panden med meget jævne mellemrum, det må ikke tørre ud eller brænde på.
Når Risene er møre tilsættes asparges i små stykker og majsende.
Kog lige op og tilsæt parmesan ost og lidt ekstra smør.
Serveres med det samme;)
den oppskriften er sikkert kompatibel med meg.
Snupper og lager 🙂
Klem og vakker lørdag.
Vuff til Mille 🙂