En vinterspise :-) Andebryster med rodfrugter.

Andebrysterne køber jeg for det meste frosne.
Jeg lægger dem i en skål og drysser godt med groft salt på og 1 tsk. Sukker.
De får så lov at tø op enten i køleskabet eller på køkkenbordet.
Skyller saltet af og tørre dem godt lige inden de skal på panden.
Drys med peber og læg dem på panden med skindsiden nedad.
Vend dem først når der er et par min. tilbage, i alt ca. 18 min.

Når kødet er færdigt lægges det til hvile imens du laver sovsen.
Hæld lidt mælk evt. lidt fløde på panden, smag til med gele/syltetøj,
Salt,(pas på) peber og jævn evt. med lidt maizena.
Skær brysterne i tynde skiver , og server det med sovs og kartofler.
Giv gerne lidt surt til 🙂
Rodfrugterne rengøres og skæres i både .
Her bruger jeg jordskokker , pastinak, løg gulerod og kartoffel.
Læg dem i et ildfast fad, drys med rapsolie og drys salt på.
Sættes i ovn ved 200 grader ca. 40 min.

155

DSC04296 DSC04299

onsdags tema # 195

 

Temaet er Hvad fængsler dig i denne tid ?

Ja det er der flere ting der gør,mange personlige ting tager mine kræfter for tiden, men det gør naturen hvor det gror og blomster også 🙂

Da min veninde fornylig fik en I phone begyndte hun at spille Wordfeud sammen med venner og familie. Han har også fået os her hjemme med på spøgen, og det er ganske sjovt:-)

wordfeud
wordfeud
de første vintergækker
de første vintergækker
julerosen
julerosen

log_onsdagstemaFlere spændende ting her