Citronolie – citronbalsamico

180

 Citronolien:

 Ca. 2 dl rapsolie

 2 øko citroner

 Lidt salt

 Olien tilsættes reven skal af de 2 citroner, varmes op til 40 grader.

 Opbevares på køl ca. 1 uge før det bruges som citronolie .

 Citron balsamico:

 2 1/2 dl æblecider

 2 øko citroner

 Salt

 Lidt honning (kan udelades)

 Citronolien ( fra øverst ) .

 Æblecideren , salt og honning hældes på et glas. (Skoldet og evt. lidt atamon !)

 Skræl de 2 citroner med en tyndskræller.

 Pres saften af citronerne  og kom begge ting i glasset.

Nu tilsættes citronolien, det blandes og henstår på køl ca. 1 uge.

Det hele sies og hældes på glas.

Brug det i salaten , på avokadoen, eller som smags forstærker i kyllingen, hvor

man kan nøjes med at bruge lidt af olien der automatisk lægger sig øverst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.